TeamFairy

Senaste inläggen

Av Klara & Ebba - 24 januari 2015 20:00

Ja då är det vat pågång!

ANNONS
Av Klara & Ebba - 24 januari 2015 14:36

Som jag sa innan så ska jag berätta om min tränare Annette. Annette är just nu bara tränare. Hon har nog egna hästar men jag tror att hon inte kvalar på samma sätt som hon gjorde innan. Om jag inte minns fel har hon blivit plaserad i både EM och OS. Vet inte riktigt vad som är sant. Jag tycker att de är värt att lägga 400kr på en 30min lektion för henne. Man lär sig så sjukt mycket och det känns som om man kommer närmare hästen. Det går alltid bra för Annette. För mig iallafall. Hoppas ni får chansen att rida för henne någon gång.


Ja, jag har varit på väla en sväng idag. Ikea också. På Ikea handlade vi bara en lampa. De var lite tråkigt för vi gick bara rakt igenom. Jag tycker om inredning och sånt så jag hade kunnat går där ett tag till. Men Men men man kan inte få allt här i världen. Sen gick vi då in på väla. Där var lite mer folk än pån Ikea. Först gick vi bara runt. Tittade i några affärer och lite sånt. Vi gick och åt på mattorget. ( Åt en pizza om nu de kan vara så interesant ). Sen gick vi runt lite till. Jag gick in på New Yorker. Jag hittade lite saker jag tyckte om men handlade inget. Så vi fortsatte. Sen fika vi. Då så jag odd molly som jag aldrig sätt på väla förr. Och jag gick dit direkt. Deras kläder ät jätte snygga. De dåliga är att det är så dyrt. Men de hade en hylla på rea. Och rea tycker vi om. Eller? Jag hittade en svart tröja som jag handlade för 200kr något. Jätte nöjd som jag var åkte jag där ifrån. 

Och nu sitter jag här. Hemma. Har redigerat klart alla bilderna och de kommer att komma upp snart. Resten av dem iallafall. Klocka börjar bli mycket och det är snart dags att åka till stallet. 


Vi hörs! PUSS PUSS/ K  

 


PS. DET ÄR INTE DEN TRÖJAN SOM ÄR FRÅN ODD MOLLY.   

ANNONS
Av Klara & Ebba - 24 januari 2015 10:21

Godmorgon. 

Hoppas alla sovit gått för det är ännu en lång dag. Lördag idag och alla vet vad det betyder? 

RIDA! Fairy står på schemat. Och annette kommer idag. Vet inte om ni vet vem hon är. Dressyr ryttare som tävlat och blivit plaserad i både em och os tror jag. 


Just nu har jag lite brotton. Så jag hinner inte förklara mer. Men jag lovar att göra det sen. 

Ni undrar säkert varför jga har så brottom. Jo jag ska till väla och ikea. Och eftersom jag vaknade precis och dom bara skulle klä sig så kanske ni förstår.


Har bara hunit rediger en bild så den får ni. Resten kommer senare. PUSS PUSS/ K  


 

Av Klara & Ebba - 23 januari 2015 23:39

Där var någon av er läsare som fårgade mig om jag kunde skriva mer om mina kompisar/vänner. Är faktiskt lite stolt nu när min första fråga har kommit. Så tack för den. 


Jag har typ miliontals kompisar känns det som. Vissa är närmare än andra. Vissa har jag bara träffat några gånger andra hela tiden. Mina kompisar betyder verkligen allt. Speciellt när de är vid din sida hela tiden. Som tur är har jag många sådanna kompisar. ( Jag vet inte vad ni säger. Men jag säger att om de är någon jag känner så är de typ en VÄN och om de är någon jag träffar lite oftare är de enkompis. Bara så ni förstår det. ) Jag har två riktigt nära kompisar. Hanna och  Ebba. Båda är yngre än mig och kortare. Iallafall Ebba 

 

Ebba är xx år gammal och bor också i en liten stad. Inte samma som jag. Brunt hår, bruna ögon ( tror jag ) och äger hästen jag rider. 


Hanna är xx år. Bor lite varstans. Hon ska flytta men sin mamma så hon kommer bo nära min pappa. Hon Är killtjusare. Hande hon glömt sin telefon någonstans ( om det nu är möjligt ) så skulle hon dött av panik. Hon är extremt mobilberoende. Hanna  rider också. Inte privathäst däremot, men lektionshäst. Har brunt hår, bruna ögon ( tror jag ). 


Vad brukar ni göra när ni är i stallet?


Vi brukar rida. Men jag antar att de inte var de svaret ni ville ha. Vi sitter för det mesta i klubben eller på läktaren. Borstar hästarna och hjälper de mindre barnen. Och folk kan inte säga något för vi vann ju ridskolecupen. I klubben snackar vi mest. Eller äter. Kiosken som vi har är tyvärr stängd. Där är ingen som vill jobba där. Lördagar är den öppen för då är det ungdomssektionen som har hand om den. 


Vår ungdomssektion:

I vår ungdomssektion sitter; Jag, Elvira, Hugo, Ebba, Jenny och Maja. nästa vecka kommer där nya medlämmar hoppas vi. Då ska vi ha årsmöte. Vi hittar på en massa kul.


Klockan är just nu 00.04 och jag är så trött. tror jag går och lägger mig nu. PUSS PUSS/ K  

 

Av Klara & Ebba - 23 januari 2015 23:29

                         

Av Klara & Ebba - 23 januari 2015 23:16

Här kommer det efterlängtade bilderna från igår. Det blev lite sent men bättre sent än aldrig. Där fins fler bilder än dessa men känner att jag är trött och behöver lite vila. Men ni som inte är med behöver inte oroa sig. Där kommer fler imorgon. Ni kan inte räkna med att de blir lika många bilder på alla. Där kommer finnas fler bilder på vissa. Det beror helt på hur bra bilderna blev. Och jag är ganska ny på detta så de hade varit bra om ni inte brydde er om det lilla sudiga som finns. Hoppas alla har haft en bra dag. Berättar mer om min dag snart. PUSS PUSS / K                      

D.

Av Klara & Ebba - 23 januari 2015 21:25

Duscha nu! Sen redigera bilder! Kommer längre inlägg då! Hörs! PUSS PUSS/ K

Av Klara & Ebba - 23 januari 2015 15:38

Jaha, då sitter vi här igen med en hundra bilder. Såklart kommer alla åka ut här. PUSS PUSS / K

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ TeamFairy med Blogkeen
Följ TeamFairy med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se